Ho fem a l'obrador

Treballem la xarcuteria tradicional com s'ha fet sempre, les botifarres  i salsitxes crues, bull blanc i negre, botifarres del perol, bisbes i, botifarra d'ou a la temporada. Minimitzem l'us de conservants reduint-los només a les pastes crues més delicades.

 

Fuets, secallones, llonganisses i llom sec, son els curats que obtenim amb l'assecador a la mateixa botiga. Una bona carn, la tranquil·litat i el pas dels dies fa que aquestes especialitats resultin excel·lents.

 

Les hamburgues son el nostre article estrella. Amb carns de pollastre, vedella, porc, poltre o conill. També de vegetals amb llegums o tofu. Combinades amb infinitat d'articles com ceba, tomaquet, bacó, formatge, espinacs, fruits secs, bolets o foie. Demaneu quines tenim avui.

 

Els arrebossats com a casa, farina, ou, i pa rallat. Llibrets de llom farcits a l'estil clàssic amb formatge i pernil dolç, també amb altres farciments combinant formatge de fondre, rull de cabra, brie, pernil salat, sobressada, ceba, fruits secs.

 

Les croquetes son fetes artesanalment amb ingredients naturals de primeríssima qualitat. Les de pollastre porten pollastre, les de pernil, pernil, i així també amb les de bacallà, bolets i espinacs...


Secallones i Llangonisses

Els pernils cuits

Salsitxes, botifarres, xoricets

Mostra d'hamburgueses

Mostra d'elaborats cuits